Uge 2010-29

 

Dyr i Givskud Zoo

I sidste uge holdt Givskud Zoo Asiensuge med bl.a. origami, og mandag og tirsdag var jeg ovre at folde dyr for og med dem der havde lyst.

Vejret var med os, og som man kan se nedenfor og til højre var der mange interesserede, og de udviste stor koncentration under foldningen :-) Både børn og voksne, drenge og piger. I løbet af to dage á 7 timer tror jeg der var to gange 5 minutter hvor der ikke lige var nogen rundt om bordet. Dejligt og sjovt, ikke mindst at se glæden når det lykkedes (og det gjorde det jo).

Det var især hoppende frøer, flappende fugle, baskende flagermus og liljer, men også enkelte andre.

Jeg havde også forberedt nogle dyr, se billederne til venstre. Elefanten er en mindre variant af Simons snabel-a. Ændringerne bevirker at der ikke er stødtænder, til gengæld er der ikke brug for at klippe i papiret. Se vejledningen.

Aben, næsehornet og giraffen opfandt jeg i weekenden inden. Især abe og næsehorn er blevet rimelige. Mere om dem over det næste par uger.

Snabel-A (elefant i A4)

*** En elefant foldet af A4 må jo hedde snabel-A. Et snit gør at man kan få stødtænder, uden snittet kan resten af elefanten stadig laves.
Simon Andersen
A-format Klip
diagram
***. robust elefant
elefant05
Dyr